Afro cosmetische producten

Afro cosmetische producten & accessoires

Wat voor producten zijn er in de afroshop “Afrotoko” te koop? Heel wat! Denk aan relaxers, shampoo, gel, vet, crème, baby haar- en huidverzorging, moisturizers, conditioners, make up, haaraccessoires, huidcosmetica, vlechtharen, clips, pruiken, weave stukjes en synthetische dreads. 

Moisturizer en conditioner

Gebruik altijd een moisturizer of een leave-in conditioner om het haar soepel te maken zodat het gemakkelijk handelbaar is. Masseer de hoofdhuid voor het kammen in met een lichte, natuurlijke olie.  

Shampoo

Shampoo’s zijn er om vuil zweet en productresten uit het haar en van de hoofdhuid op te lossen en te verwijderen. Er zijn onnoemelijk veel shampoos op de markt en het is van belang een shampoo te kiezen die hoort bij het haartype. Mensen met glad haar hebben bijvoorbeeld vaak veel vettiger haar dan mensen met kroeshaar. Vraag de Afroshop om raad.

Bodylotion

Een Afrikaanse huid is meestal een stuk droger en heeft een goede bodylotion nodig! Ook die heeft de Afroshop op voorraad evenals natuurlijke speciale producten voor de kids! Klik hier voor meer informatie.

Shopping cart
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.