Therapeutische Massages

Verwen jezelf met een therapeutische massage

Wil je weten of een gezichtsmassage, een therapeutische massage of een ontspanningsmassage iets voor jou kan betekenen? Maak dan eerst een afspraak met ons.

Heb je last van vastzittende spieren, de stress en spanningen wilt verminderen of wil je bijvoorbeeld een gezichtsmassage voor een stralende huid? Alles is mogelijk bij ons. Na een half uur genieten van een heerlijke massage, voel je je namelijk gegarandeerd fris en fruitig.

Hoe werkt een gezichtsmassage?

Bij een gezichtsmassage worden de schouders tot de kruin gemasseerd. De specialist past hierbij verschillende technieken toe, bijvoorbeeld een nekmassage, een bindweefselmassage en het drukken op energiepunten. Een gezichtsmassage is niet te vergelijken met andere vormen van massages. Je krijgt altijd eerst een nek- en schoudermassage, omdat gespannen nekspieren de doorbloeding en beweeglijkheid van je hoofd beperken.

gezicht-lichaamsmassage2

Hoe werkt een therapeutische massage?

De therapeutische massages zijn gericht op de specifieke klachten van de cliënt. Het doel van de massage kan zijn om stress en spanningen te verminderen en de bloedtoevoer en de werking van de zenuwen te optimaliseren. Door te werken met de juiste massagetechnieken treden functionele verbeteringen in het lichaam op.

Hoe werkt een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage is zeer aan te bevelen als je lange tijd stress heeft gehad, last heeft van vastzittende spieren of als je gewoon toe bent aan ontspannend uurtje voor jezelf.

De massages worden gegeven door Abi.

Adres: Zuidkade 85, CP Drachten
Telefoonnummer: 0512-543083
Shopping cart
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.