Haarstijlen

Haarstijlen

Rose Lea

Vlechten

Je eigen haar wordt samen met extra haar (echt of synthetisch) gevlochten zodat er meer volume en of kleuren ontstaan. Er zijn verschillende soorten haar, in verschillende kleuren. We doen o.a. dreadlocks, rasta, weave on en kleine clipjes waarbij aan je eigen haar extra haar wordt toegevoegd. Dit wordt met kleine clipjes bevestigd. Je kunt zo je haar verlengen of meer volume creëren.

Hair Extentions

Je kunt je haren prachtig laten verlengen met hair extentions, maar ook als je meer volume wil is extentions een goed idee. Het mooie is dat je geen verschil ziet tussen je eigen, natuurlijke haar en het kunsthaar. De haren worden in kleine plukjes verdeeld en daar worden lokken haar aan vastgelast met een warmtetang. Het haar dat aan je natuurlijke haar wordt toegevoegd, is synthetisch. Je natuurlijke haarkleur kan identiek worden nagemaakt. We hebben allerlei kleurtinten. Ook kan je haarstructuur perfect worden nagemaakt. Extentions kun je gerust 3 maanden inhouden, dan zijn ze nog heel mooi. Langer kan ook, maar dan krijg je een uitgroei van je eigen haar aan de hoofdhuid.

Hair extentions moeten elke dag verzorgd worden. De haren moeten geborsteld worden en je moet er een spray opspuiten. Om de week mag je extensions wassen. Je droogt extensions het beste met een föhn of je zet er krulspelden in.

Weaving

Bij hairweaving wordt je eigen haar plat ingevlochten. Daarna wordt extra haar daar aan vastgenaaid. Keuze uit vele soorten human of synthetisch haar. Afhankelijk van het gewenste model kiezen we de juiste techniek, zodat niemand merkt dat er aanvullend haar aan je hoofdhaar is toegevoegd.

Je houdt van je krullen, maar vind het moeilijk om ze goed te onderhouden. Dan is Weaving een goed idee. Weaving wordt zowel toegepast bij mannen als vrouwen, in kort en lang haar. De behandeling duurt ongeveer 2 uur. Een weave heeft een dagelijkse verzorging nodig. Wij vertellen u daar graag meer over.

Rasta

Rasta is een stijlvol kapsel dat bestaat uit fijne vlechtjes verdeeld over het hele hoofd. Het is een zeer gemakkelijk kapsel. Je hoeft je haar niet meer om de twee dagen te wassen, je hoeft het niet meer te drogen, het zit altijd mooi in model. Wij voegen altijd kunsthaar toe bij je eigen haar. Daardoor krijgt je kapsel meer volume, de rasta’s kunnen op een verzorgde wijze gesloten worden en je eigen haar kan niet ineen klitten. Bovendien kunnen we met behulp van kunsthaar je rastakapsel zo lang maken als je wil. Kunsthaar hebben we in verschillende kleuren en tinten. Je eigen haren moeten minstens 5 centimeter lang zijn.

Je kunt je vlechten er gerust 3 maanden inhouden, dan zijn ze nog heel mooi. Langer kan ook, maar dan krijg je een uitgroei van je eigen haar aan de hoofdhuid. Dit kun je trouwens oplossen met een haarband.

Echte Dreadlocks

Dreadlocks zijn gedraaide lokken haar. Er wordt geen kunsthaar toegevoegd. Wij maken dreadlocks met behulp van een product dat de haren in lokken houdt. Dreadlocks kunnen we in elk haartype en elke haarlengte toepassen. Of je nu lang fijn haar hebt of kort krullend haar, het lukt altijd. Voor het laten zetten van dreadlocks moet je rekenen op ongeveer 4 uur. De eerste maanden mag je je haar niet wassen. Na twee maanden mag je het af en toe wassen, om de twee weken bijvoorbeeld.

Nep Dreadlocks

Wij zetten ook dreadlocks in. Je kiest zelf de kleur en de lengte en wij bekijken of het haar überhaupt geschikt is voor deze behandeling. De dreads kunnen in alle kleuren en verschillende lengtes worden aangebracht.

Het is niet moeilijk om het kapsel te onderhouden. Eigenlijk hoef je bijna niets te doen om je dreads in topmodel te houden. Af en toe de uitgroei aan de hoofdhuid bijdraaien. We raden wel aan er om de twee weken een ‘coconut zalf’ van Palmers in te smeren, die je uiteraard bij ons kunt kopen. Deze zalf voedt de haren en houdt het haar mooi in vorm. Het is ook goed om de ‘coconut shampoo’ van Palmers te gebruiken. Deze shampoo zit boordevol vitamine E en natuurlijke kokosnootolie, waardoor je dreadlocks een gezonde basis krijgen om verder te groeien.

Twist

Dit kapsel wordt gezet met kunsthaar. Het kunsthaar wordt als het ware rond je eigen haar gedraaid. Dit kapsel blijft zeker twee maanden mooi in vorm. Het zetten van het kapsel duurt ongeveer vier uur.

Cornrows

De platte vlechten op je hoofd zijn razend populair, je ziet ze steeds meer! Zowel bij vrouwen als mannen. Het kan zowel in Afro haar of in stijl haar toegepast worden. Je hebt verschillende modellen, bij de Afroshop kunnen ze daar van alles over vertellen. Een Cornrows kapsel blijft 6 tot 8 weken mooi in vorm. Hoe lang duurt het om Cornrows te zetten? Ongeveer 1 uur.

Ontkrullen / Ontkroezen

Wij ontkrullen ook je haar met de traditionele Afro-Amerikaanse ontkrullingsproducten. Het ontkrullen van de haren moet best om de twee maanden herhaald worden. Wij raden aan om dagelijks ontkruld haar te verzorgen met een crème. De behandeling duurt ongeveer twee uur. Het laten ontkrullen van haren is zeker niet schadelijk. Wel moet je het product op de juiste wijze aanbrengen en het haar dagelijks verzorgen. We hebben diverse ontkrullingsproducten, zodat we voor elk haartype het juiste product kunnen aanbrengen. Bekende merken zijn: Dark & Lovely, Soft & Beautiful, Capirelax, Olive Oil en Pink.

Let op! Als je je haar wilt laten ontkrullen, zorg er dan voor dat je het een week niet hebt gewassen. Je haren zijn dan wat vuil en op die manier word je hoofdhuid beschermd en kan het ontkrullingsproduct er langer opblijven.

Opsteekkapsel

Wil je graag een opsteekkapsel, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Ongeacht het haartype, heel sluik of golvend. We maken opsteekkapsels met eigen haar, maar gebruiken eventueel ook kunsthaar.