Heb je vragen?  0512543083 of email naar info@afrotoko.nl

Brandnetelolie (Urtica) is een waardevol product voor de verzorging van huid, haar, wimpers en wenkbrauwen. Het staat al eeuwen bekend om zijn effectiviteit en onze grootmoeders wisten het goed.

Geef het een prominente plek in uw huidverzorgings- en schoonheidsproducten. Het is een schat aan kostbare vitamines (C, K, B, D) en biologisch actieve stoffen (zetmeel, eiwitten, tannines, aminozuren). Het is geschikt voor alle huidtypes en kan worden gebruikt om de transpiratie van handen en voeten te reguleren.

Als het op het gezicht wordt aangebracht, reguleert het ook de balans van uw huid en kan het de zeer droge huid hydrateren en verzachten, evenals de vette huid. Op je haar zal het je het voordeel geven van zijn verstevigende en verzachtende effect. Het zal ze glanzend en zacht maken en hun val vertragen. Het is geschikt voor zowel droog haar als vet haar. Het activeert de bloedcirculatie ter hoogte van je hoofdhuid, reguleert de talgklieren en bestrijdt roos. De vitamines, eiwitten en kiezelzuur stimuleren ook je haargroei.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Brandnetel Olie

Brandnetelolie (Urtica) is een waardevol product voor de verzorging van huid, haar, wimpers

Kokos Olie

Deze heerlijk geurende olie is essentieel voor de droge huid en beschadigd haar.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand