De voedende, verzachtende en genezende Shea butter

Shea Butter

Voedende, verzachtende en genezende karitéboter beschermt de huid en het haar tegen klimatologische stress (zon, wind, kou, enz.). Het is zeer geschikt voor alle droge, beschadigde of geïrriteerde huid, en zelfs die van peuters. Het is ook perfect voor kroeshaar dat het grondig disciplineert en voedt.
Shea butter is geschikt voor droge, uitgedroogde, geïrriteerde, schrale, beschadigde, rijpe, kwetsbare, aan de zon blootgestelde of babyhuid. Dof, broos, gekleurd, kroezend of gespleten haar.
In cosmetica wordt sheaboter vaak gebruikt voor de bereiding van lippenbalsem, handcrèmes, balsems en boters voor de kwetsbare huid, shampoos, haarmaskers.

De eigenschappen van sheaboter

  • Voedend voor huid en haar
  • Beschermer: tegen UV-stralen (gedeeltelijke bescherming, vervangt de zonwering niet) en externe agressies
  • Herstelt de glans van droog en dof haar
  • Verzacht, geneest en vermindert roodheid: geschikt voor de meest gevoelige huid, ook voor de allerkleinsten
  • Antiverouderingsbehandeling: bevordert weefselherstel
  • Behoudt de bruine kleur en helpt zonneallergieën te voorkomen

Shea butter voor de huid

Shea butter is erg populair bij een droge en vochtarme huid, die het voedt en effectief hydrateert en een beschermende film achterlaat op het huidoppervlak. Deze boter beschermt tegen invloeden van buitenaf zoals wind, zon of kou en kan gebruikt worden ter preventie of na het zonnen. Verzachtend, genezend en herstellend, het is ook geschikt voor de kwetsbare, gevoelige en geïrriteerde huid en ook voor de kinderhuid. Het helpt bij het bestrijden van huidveroudering en verzacht uw huid.

shea butter voor haar

Bijzonder voedend, sheaboter is erg handig voor het disciplineren en hydrateren van droog of kroeshaar en het herstellen van de glans.

Brandnetel Olie

Brandnetelolie (Urtica) is een waardevol product voor de verzorging van huid, haar, wimpers en wenkbrauwen. Het staat al eeuwen bekend

De voordelen van Castor Olie

Ricinusolie (Castorolie) wordt vaak gebruikt om nagels, haar en wimpers te versterken. Perfect voor het herstellen en voeden van droog,

Shopping cart
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.