Deze heerlijk geurende olie is essentieel voor de droge huid en beschadigd haar. Ultra voedend, maar toch geschikt voor alle huidtypes. Kokosolie is geschikt voor alle huidtypes, droge huid, geïrriteerde huid, alle haartypes. In cosmetica wordt Kokosolie vaak gebruikt in voedende balsems en boters, haarmaskers, mondverzorging.

De eigenshappen van Kokosolie

  • Essentieel voor de haarbehandeling: het herstelt de glans en kracht van het haar
  • Antibacterieel: ideaal voor mondverzorging en deodorants
  • Ultra voedend (huid en haar): het voorkomt uitdroging
  • Verzacht, beschermt en verzacht de huid
  • Behandelt luizen door verstikking

Kokosolie voor de huid

Kokosolie is een van de meest populaire oliën voor huidverzorging. Hoewel het een nogal olieachtige textuur heeft, dringt het gemakkelijk door. Het is geschikt voor alle huidtypes en wordt vooral gewaardeerd door een droge, geïrriteerde en beschadigde huid. Het kalmeert ook roodheid en kleine irritaties. Kokosolie is ideaal voor het maken van voedende boters en balsems, massageoliën of voor het maken van zepen.

Kokosolie voor het haar

Kokosolie is ook een van de beste plantaardige oliën voor haar. Het voedt, geeft vitaliteit en glans aan droog of beschadigd haar en maakt de haarvezel van kroezend of kroeshaar glad. Het parfumeert het haar aangenaam en is een formidabele anti-luizenolie (door verstikking).

De samenstelling van kokosolie

Kokosvet bestaat uit 86% verzadigde vetzuren; 68% daarvan zijn middellange keten vetzuren waarvan circa 48% bestaat uit laurinezuur en is ook te vinden in moedermelk.

Brandnetel Olie

Brandnetelolie (Urtica) is een waardevol product voor de verzorging van huid, haar, wimpers en wenkbrauwen. Het staat al eeuwen bekend

De voordelen van Castor Olie

Ricinusolie (Castorolie) wordt vaak gebruikt om nagels, haar en wimpers te versterken. Perfect voor het herstellen en voeden van droog,

Shopping cart
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.